Családi vállalkozás: Vajna Timike húga „véletlenül” felbukkant Vajna András csatornájának legújabb műsorában - videó

A TV2 már eddig is sikeresen gyűjtötte össze a rendkívüli tehetséggel megáldott, zseniális karaktereket. Most a hősszerelmes kaszinókirály tüzes menyecskéjének testvére is reflektorfénybe került. Igaz, szegény jelentős hátránnyal vág neki a realitynek :-( :-( :-(. Készüljenek fel, mert a cikkben található videó nem egy a sok közül!

Palácsik Lilla és Visváder Tamás a nyáron házasodtak össze. Természetesen ez már egy önmagában szenzációs, kihagyhatatlan történés, nem is csoda, hogy ezen a világraszóló eseményen hirtelen megjelent a méltán híres HOT! magazin is, majd címlapon közölte a mindenkit is érdeklő hírt. Innen pedig már nem volt megállás, egyenes út vezetett „a TV2 A legbátrabb páros című műsorába”, de beszéljenek helyettem inkább maguk a sztárok:

Külön felhívnánk a figyelmet a rengeteg elmés, hihető és szórakoztató mondat közül arra, amikor arról beszélnek, hogy:

Ugye Andyék a rokonaink, szerintem mi még hátrányból indultunk. A stábtagok az elején féltek tőlünk, hogy nehogy valami rosszat csináljanak, mert akkor elmondjuk Andynak (Vajna Andrásnak).

Reméljük azért, hogy minden szörnyű nehézség ellenére egy csodálatos pálya kezdetét jelenti ez a teljesen váratlanul jött lehetőség „kicsiTimikének”. Lehet, hogy testvéréhez hasonlóan még sok mindent le kell tennie majd az asztalra, keményen kell majd dolgoznia, elképzelhető például, hogy fel kell izgatnia egy lovat, vagy meztelenül kell fánkok között fetrengenie, de talán az Andy jelentette hátrányok ellenére is, egy a nővéréhez hasonlóan értékes és szép karriert fut majd be.

Végezetül pedig itt egy kép Visváder Tamás azóta már sajnos megszűnt Instájáról, amely valóban többet mond minden szónál:

7D9NAkK5BSQY8AD4s

Ibiza, Magyar Idők, Fezsön. Ki tudja, talán évek múltán ő lesz majd az új Vajna András. Úgy tűnik, az alapok megvannak hozzá, és talán azzal a bizonyos rendkívüli hátránnyal is a sikerül majd megbirkóznia :-D :-D :-D.