Kamu diplomája van Kovács kormányszóvivő Zoltánnak?

Amikor gyerekek voltunk, nyaranként - többször heteken át -, minden áldott nap két csapatot szerveztünk. Valódi kis hadseregeket gründoltunk a közeli erdőben, és véresen komolyan nyomtuk a számháborút. Nem tudom, hogy a mai gyerekek szoktak-e számháborúzni vagy sem. Ha nem, akkor nagyon sajnálhatják. A számháború ugyanis azon kívül, hogy izgalmas, egy nagyon jó stratégiai játék, ami életre nevel. Mindig voltak vezérek és hűséges társak, voltak ügyesebbek és ügyetlenebbek, voltak bátrak és gyávák, akadtak vakmerők is. Érdekes, hogy mindig akadt vagy az egyik vagy a másik csapatban egy-egy áruló is. Akik félelemből tán, vagy esetleg jellemüknél fogva elárulták saját csapattársaik rejtekhelyét. Hamar megtanultuk az idegen szót: renegát.

Ez jutott eszembe, amikor ez a kormányszóvivő Kovács Zoltán szánalmasan szapulta egykori alma materét, illetve esetlenül állt az egyetemét ekéző kollégája, Lázár János mellett, aki éppen a CEU és Soros kapcsolatát ecsetelte a kormányinfón.

„A CEU egy fantom egyetem” – érvelnek a fideszesek az intézmény bezárása mellett. Ezek szerint a kormányszóvivőnek kamu diplomája van?

zsurpubi.hu
zsurpubi.hu