Trump seggbe rúgja Orbánt?

Trump seggbe rúgja Orbánt?
Fotó: zsurpubi.hu

Bekérették az amerikai nagykövetségre a Fidesz „legmagasabb vezetőjét”, hogy vállalja el Orbán után a miniszterelnökséget - állítja Nógrádi György.

Ki a legmagasabb vezető a Fideszben? Orbánnál szinte mindenki magasabbra nőtt. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő azt állítja, hogy az amerikai követségre behívták a Fidesz „legmagasabb vezetőjét”, hogy vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. 

Elő a centikkel! 

Elő az emlékekkel! A jelek szerint Donald Trump mégsem értékelte oly nagyra a Fidesz és holdudvara testnedvekkel gazdagon ellátott gesztusait az amerikai elnökválasztás után?

Trump mégsem rühelli annyira Sorost, mint ahogy mondta, ahogy Orbánék gondolták? Vagy most sincs többről szó, mint riogatni kell a tábort: mi lesz velük Orbán nélkül?

Tervezik már a központban a plakátokat sok milliárdért? Összeállt a Békemenet? Állítsuk meg Brüsszel után, állítsuk meg az USA-t is? Ez is George Soros aljas műve? Vagy Washington végleg beleszédült Orbán pávatáncába?

Bármi áll is az egész mögött, Nógrádi állítása - ha az tényleg csak a Fidesz tábor összerántására szolgált is - ismételten leleplezi az orbáni politikát. Szó nincs magyar önállóságról, győztes szabadságharcokról: hol Moszkva, hol Brüsszel, hol Washington van a vonalban, Orbán pedig összeüti a bokáit: „alásszolgája”!