Döbbenet: ennyi szavazót vesztett idén a Fidesz!

Döbbenet: ennyi szavazót vesztett idén a Fidesz!
Fotó: zsurpubi.hu

Egyre nagyobb árat fizet a Fidesz a hatalom megtartásáért: Az elmúlt évek troglodita kampányai nemcsak kihozták az állatot a szavazótáborból, de jelentősen át is strukturálják azt. Az országban ember embernek farkasává vált, minden bokorban Soros Györgyök és Simicska Lajosok leselkednek orvul az egyszeri emberre, a háttérből pedig mindent az aljas, brüsszeli bürokraták irányítanak. 

A kormány bértollnokain keresztül megüzente az értelmiségnek: Kuss a neved!, nem vagyunk rátok kíváncsiak! Mi kormányzunk, ti meg teszitek a dolgotokat: tanítsatok, gyógyítsatok, fordítsatok, mérjetek, de ne üssétek az orrotokat a hatalom dolgába! Olyan nagy kérés ez? Nem gondoljuk! Apáitok korában is így volt, kérdezzétek csak meg őket! 

Vagy van, aki mást gondol? Azt gondolod netán, hogy te valaki vagy, mert egyetemen tanítasz? És akkor mi van?! Ki vagy te? Az egyetem az egy semmi, egy nulla, onnan nem jön innováció – megmondta Molnár Attila Károly is. (Az meg kicsoda? – kérdezheti az olvasó teljes joggal? Egy másodosztályú eszmetörténész. Tudományos munkássága nem túl jelentős, neve leginkább ebből a kommentbalhéból lehet ismerős.) 

A kormányzati besenyőségnek azonban megvan a maga ára, mint az a legutóbbi közvéleménykutatásból egyértelműen kiderül: a kormányzó párt elveszítette diplomás támogatóinak több mint egyharmadát! Az érettségizett emberek is egyre inkább elfordulnak a párttól, a szakközép iskolát végzettek körében valamelyest nő a népszerűsége, azok között meg pláne, akiknek legfeljebb a 8 általánosuk van meg.