Orbán személyesen számolgatja a nemzeti konzultációs íveket?

facebookorbán

A pleisztocén kor óta nem volt olyan sikeres nemzeti konzultáció, mint a legutóbbi, így a kérdőívek elemzése minden hadra fogható fideszest igénybe vesz. Mi más lehet az oka annak, hogy Orbán Viktor Facebook-oldalán június 4-e óta még mindig szőlőért meg lágy kenyérért ácsingózik? Semmi frissülés, semmi szalagátvágás, semmilyen zsebre tett kezes lődörgés egy vidéki főutcán...

A Vezénylő Tábornok biztosan ott ül övéi körében az egyik tagirodában, és tollszárat rágcsálva húzza a strigulákat, hányan és milyen mértékben akarják megállítani Brüsszelt. A válaszok fényében pedig jöhet az új óriásplakát-kampány, melyre a barátoknak megint oda lehet csúsztatni 3-4 milliárdocskát. 4,2 milliárdért állította meg ugyanis Orbán és csapata Brüsszelt a panelek falán. (Összehasonlításul: Budapest egyik legforgalmasabb csomópontja, a Blaha Lujza tér felújítása jelen becslések szerint 1,8 milliárd forintból valósulhat meg.) 

Hátha lesz egy élelmes szoftverfejlesztő, aki a Fidesz közleménygyártó alkalmazáshoz hasonlóan kifejleszt Orbán Viktor Facebook-oldalához egy önfeltöltő appot. Így akkor sem áll meg az élet, ha Kaminski Fanny épp nem ér rá.