Az megvan, hogy Kósa ultrákhoz hasonlította a tusványosi közönséget?

Az megvan, hogy Kósa ultrákhoz hasonlította a tusványosi közönséget?

Mint az már ismeretes Orbán tusványosi beszéde alatt egy fiatal nőt férfiak vertek meg a hajánál fogva a földre rántották, a földön fekve megtaposták, egy biztonsági ember pedig a kezét hátracsavarva kivezette a rendezvényről. Kósa erről azt mondta, megnézte a felvételeket, és megköszönte, hogy a rendezők a nagyobb baj megelőzése érdekében kimentették a nőt a helyszínről, nyilvánvalóan arra célozva, hogy máskülönben meglincselték volna.

Köszönjük Kósa Lajosnak, hogy végre egy fideszes politikustól hallhattuk saját táborának a valóságnak megfelelő minősítését, közös értelmi szintjének meghatározását. Arra azért felhívnánk a figyelmét, hogy európai országokban ez a kis tusványosi történet elképzelhetetlen volna. Persze ezekben az országokban az ottani miniszterelnökök nem démonizálják az ellenzéket és a másképpen gondolkodókat.

Kósa Lajos fejére azonban akkor került fel a képzeletbeli csörgősipka, amikor focis hasonlattal élve elmondta: ha a B-középbe beül valaki az ellenfél csapatának mezében, abban az esetben is a biztonságiak az ő érdekében cselekednek határozottan.

Egyrészről: Lali, nem a rendezvényről történő kivezetés az, amit bárki megkérdőjelezett, hanem annak hogyanja és az azelőtt történtek, csak arra elfelejtettél válaszolni!

Másrészről pedig, értetlenül állunk azelőtt, hogy a „posványosi” közönséget a B-középhez hasonlította a Fidesz frakcióvezetője. A B-közép ugyanis szintekkel feljebb van attól a csőcseléktől, amely szó nélkül hagyja, hogy hajánál fogva a földre rántsanak, és megtapossanak egy fiatal nőt.