Kósa Lajos feleségének barátnőjét dobta meg 7,3 millióval egy kis csapatépítésért

Kósa Lajos feleségének barátnőjét dobta meg 7,3 millióval  egy kis csapatépítésért

Történt, hogy Kósa Lajos, Magyarország kedvenc politikai elemzője, aki mellékesen a Fidesz frakcióvezetője, csapatépítő tréninget szervezett a képviselőcsoport mellett dolgozó titkárnőknek, könyvelőknek, sajtósoknak, postázóknak, sofőröknek és anyagbeszerzőknek. Ezt a hvg.hu derítette ki. Ez önmagában még nem nagy érdekesség – bár ilyet általában frakciótagoknak szoktak tartani, és amúgy szívesen lenne az ember légy a falon egy olyan tréningen, amin Kósa Lajos is részt vesz –, a hírértéket inkább az adja, hogy ki szervezte a csapatépítőt négy alkalommal.

A Freecons Global Kft. nevű céget bízták meg 7,3 millió forintér, a munkatársak összekovácsolásért pedig egészen véletlenül Roboz Zsóka volt a felelős, aki Kósa Lajos feleségének barátnője. A hvg.hu kiszúrta, hogy Facebookon több képen is közösen szerepelnek.

Már csak azért is érthető, hogy ezt a céget választották, mert a cégnyilvántartás szerint az építési projektszervezéstől a számítógép- és iparigép-javításon, programozáson és irodaipapíráru-gyártáson át az egyéb oktatásig szerteágazó tevékenységet végző Freecons Global Kft.-ről semmilyen információt – honlapot, referenciát vagy telefonszámot – nem találni az interneten. Ügyvezetőjét, Roboz Róbertet - aki Roboz Zsóka öccse - is csak hosszas keresés után találta meg a HVG egy másik, irodai és áruházi promóciókra szakosodott, a cégjegyzék szerint azonban nem létező marketingügynökség, a Five Star! képviseletében.

Hiába, az az igazi csapatépítő, amikor a milliók is egy csapaton belül vándorolnak.