Tudta? Terry Blacknek vannak elvei

„Felháborodottan kereste meg szerkesztőségünket Terry Black, mert mint meséli, meg akarták vesztegetni” – mondta röhögés és szemrebbenés nélkül Marsi Anikó a tegnap esti Tényekben.

Nehéz szavakat találni, de a TV2 most éppen azért szólaltatta meg Terry Blacket, hogy az kijelentse: egy jobbikos vállalkozó 5 millióval akarta lefizetni, hogy visszavonja azt a kamuvádját, miszerint Vona Gábor meleg. A férfi/nő azt állítja nem hazudott és bizonyítékai vannak. Kár, hogy ezeket még senki nem látta.

„Megkeresett a jobbikos vállalkozó, közölte, hogy ad nekem 5 millió forintot, ha mindent visszavonok, amit mondtam Vona Gáborról. Mondtam neki, hogy ez nálam nem nyerő, mert én igazat mondtam, és úgy gondolom, hogy ennek nincsen anyagi megvehetősége számomra” – jelentette ki.

„Itt ez a Vona gyerek, aki ebben a társaságban kezdte pályafutását, és éppen ő akar bennünket gettósítani. Na, hát azért ez így nem működik még 20 millióért se” - jegyezte meg. 

Hozzátette, hogy minden korábbi állítását fenntartja, és azokat a bíróságon is elmondja bármikor. (Nagyon várjuk!)

Fekete Teri azt is kiemelte, hogy nem az 5 millió forint hatására maradt távol a Vona Gábor által a „buzizás” miatt indított per tárgyalástól, hanem mert rossz címre kapott idézést. Érdekesség, hogy először még azt találta ki, hogy egyáltalán nem kapott idézést, majd mikor az ezt cáfoló dokumentum nyilvánosságra került, hirtelen megváltozott a sztori.

Csodálatos fantázia-történet a Vajna 2 részéről, a kedvenc mondatunk a következő, amit valószínű, hogy nem is lehet már überelni a jövőben: