A fideszes agymosás eredménye: megütöttek egy nőt

Hozzászoktunk, hogy a Habony-média okádja magából a migránsok elleni gyűlöletkeltést. Ennek „köszönhetően” megütött egy járókelő nőt egy férfi csütörtök kora délután Budapesten, a Kálvin téri aluljáróban. A nőnek még a szemüvege is lerepült – írja az Index.

A hölgy a Kálvin téri aluljáróban sétált, és arra lett figyelmes, hogy egy férfi üvöltözik a Trió Pizza egyik munkatársával.  "Te mocskos migráns, ez az én hazám" - kiáltotta egyéb válogatott mocskolódás mellett. Mint kiderült, mindezt az váltotta ki, hogy a pizzaszeletes angolul kérdezte meg az "úrtól", hogy mit kér. A nő odament hozzá, és megkérte, hogy ne beszéljen így a fiatalemberrel, biztos véletlenül nézte turistának, hiszen Budapesten elég sok van. Erre a férfi elkezdett a nővel üvöltözni, hogy "húgyagyú liba, ez Magyarország", és ő magyar.

"Ezután fejelgetett felém aztán pofán vágott, leesett a szemüvegem, azt arrébb rúgta, üvöltözött még, és elment. A térfigyelő kamerák mindent felvettek, én pedig varom a rendőröket, vannak szemtanúk is" - írta a megtámadott nő a Facebookján.  

Úgy tűnik, a "M1gráns" TV közpénzből finanszírozott agymosása egyeseknél célba ér.