Ön szerint kik a legostobább fideszesek?

Ön szerint kik a legostobább fideszesek?
Fotó: zsurpubi.hu

Úgy tűnik, egybites politikusból sajnos nincs hiány a Fideszben. Összegyűjtöttünk néhány jelöltet, akik pályázhatnának „A Párt Legostobábbja” megtisztelő címre.

Szalay Ferenc

Emlékezzünk csak a szolnoki fideszes polgármester ominózus megszólalására: ,,Ennyi hülye vén kurvát” – mondta még tavaly október végén egy képviselő-testületi ülésen, amikor egy 4 milliárd forintos parkoló építéséről folyt a vita, ami ellen több idős hölgy is tiltakozott. Őket nevezte Szalay roppant szofisztikált módon így. 

Tállai András

Tudjuk, ő volt, aki a benzinárak ügyében intézkedett. És aki értelmezhetetlen szövegű emléktáblát avatott. A saját képével és nevével ellátott csokoládét is Ő osztogatta ki nemrég a Fidesz kampányturnéja keretei között. Joggal tehető fel a kérdés: ez az ember vajon direkt csinál magából hülyét?

Kósa Lajos

Egy szó: fémkupakok. Rémlik? De volt olyan is, hogy egy riporter kérdésére több másodpercig némán állt, és gondolkodott, mit lehetne válaszolni a debreceni anyatejgyűjtő állomásról. De hamar meglett a megoldás, mert egyszerűen arrébb ment, kilépve a képből. Aztán álhízelegve megkérdezte a riportertől, miért nem tesz fel egy jobb kérdést.

Németh Szilárd

Ó igen, a mi kedvenc biztonsági őrünk. Ismerjük a primitív stílust és az értelmetlen nyilatkozatokat, de az is kifejezetten vicces (és egyúttal szomorú), mikor összeesküvési elméleteket fejteget sajtótájékoztató helyett. 

Mészáros Lőrinc

Nem is érdemes olyan sokat írni, mindannyian tudjuk, hogy okosabb a Facebook alapítójánál, Mark Zuckerbergnél (is). Ő az, aki ,,jó tévét, jobboldali tévét” szeretne. És akinek minden évben megtriplázódik a vagyona mióta otthagyta gázszerelői munkáját, hiszen 2010 óta ,,sikeres vállalkozó”.