„Mit képzelnek egyesek magukról?” – kérdezte a fideszes polgármester azoktól, akik „válogatnak” az oltások között

Kovács Passza Bélának, a Heves megyei Tarnalelesz első emberének valami megborult az elméjében, mikor azt vélte felfedezni, hogy a falu lakosai nem akkor, és nem úgy akarják beoltatni magukat, mint ahogy azt a Fidesz elképzelte. Így hát billentyűzetén bekapcsolta a Caps Lockot, és kiadta magából polgármesterhez méltó, felelősségtudatos gondolatait.

Az alábbi képernyőmentést olvasónktól kaptuk, és azért érdemes megnézni, mert ez a pár sor egzakt módon adja vissza, hogy viszonyul az átlag fideszes köztisztviselő az átlag állampolgárhoz:

Kovács Passza Béla egyébként 2010 óta irányítgatja a kb. 1800 lelket számláló falut, a maga módján. Hogy ez a mód milyen, azt már rögtön a megválasztásakor megvillanthatta, akkortájt ugyanis felreppentek olyan hírek, hogy állítólag egy uzsorással együttműködve, 5 ezer forintért szerzett magának szavazatokat. A HírExtra írt erről annak idején a helyiek információi alapján, de nyilvánvalóan csak ellenzéki álhír lehetett, hiszen Kovács azóta is tisztakezű vezetőként irányítja a települést.

És ahogy az a fenti fotóból is látszik, a legnagyobb odaadással látja el közfeladatait.