De fura! Eltűnt Sebestyén Balázs kórházi állapotokról szóló posztja

Talán az volt a baj, hogy nem dicsérte a magyar egészségügy színvonalát.

A haláláig Andy Vajna által vezetett Rádió 1 műsorvezetője egy nem túl dicsérő mémet tett közzé a Facebookon a magyar kórházak valóságáról, amit rengetegen meg is osztottak. A bejegyzés azonban furcsa módon estére köddé vált.

Úgy tűnik, a fideszes érdekeltségű rádió alkalmazottjai esetében is tökéletesen működik a véleménydiktatúra, a Kádár-nosztalgia pedig remek ars poetica.

Ennél már csak egy ütősebb momentum akadt tegnap, ami a kórházakat illeti: Vadhajtások nevű fideszes valami sokkot kapott Balázs posztja láttán. Ez pedig majdnem olyan szórakoztató pillanatot eredményezett, mint mikor Bede Zsolt műpénisszel a zsebében flangált, csak ez jobb. Mutatjuk a "hírportál" (:D :D :D - a szerk.) "cikkének" fontos részletét:

Balázs azt a hamis látszatot akarja kelteni, hogy a magyar kórházak veszélyesek, tehát az ott dolgozó emberek nem végzik megfelelően a munkájukat, az ott fekvő betegek veszélyes fertőzéseket terjesztenek, az illetékes tárca pedig nem tesz semmit az egészségügy állapotának javítása érdekében.

A valóság ezzel szemben az, hogy

egymás után újulnak meg a kórházak, az intézmények felszereltsége a mai kor elvárásainak megfelelő, az orvosok és ápolók száma jelentősen megnőtt, a kórházakban kezelt emberek gyógyulási rátája pedig évről évre javul.

Ha meghalljuk ennek az embernek a hangját bárhol, azonnal átkapcsolunk. Nem vagyunk kíváncsiak a baloldal fizetett provokátoraira.

Mindez tényleg így van leírva. Nem vicc.