Egy képben a Fidesz agymosó propagandájának működése

Mikor Orbán Viktor segélykérésére adott 1 millió dollárt Soros, az nem volt gond. Karácsony Gergely esetében azonban már "bevásárlás" történik. Legalábbis a Fidesz-média szerint.

Tegnap a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) 1 millió eurót adományozott a Karácsony Gergely vezette Budapestnek, az orbánista propagandagyár számára pedig ez egyértelműen azt jelentette, hogy Soros bevásárolta magát a budapesti vezetésben. Az Origó hozta is ezzel kapcsolatban a kötelezőt:

Közel 10 évvel ezelőtt Orbán Viktor segélykérésére a Nyílt Társadalom Alapítvány 1 millió dollárt (körülbelül 197 millió forint) ajánlott fel a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére. Akkor a még nem fideszes ocsmánysággenerátorrá züllesztett Origó erről így írt:

Fura, hogy még nem törölték az archívumot. Az viszont cseppet sem az, hogy az orbánista médiabirodalom másik gyomorforgató emésztőgödre, a 888.hu Soros adományát úgy kommentálta, hogy Mészáros Lőrinc bezzeg sokkal többet adott az MKB Bankon keresztül, pedig neki "csak" 900 millió dollár a vagyona.

Miközben épp elkentünk egy könnycseppet az arcunkon Lőrinc barát nagylelkűségétől, azért azt idézzük fel egy röpke pillanatra, hogy az a pénz, ami Mészáros Lőrincnél van, az tőlünk van. És az nem adomány volt a részünkről, hanem konkrétan elvették a magyar adófizetőktől. A pofátlanság csimborassszója, hogy ebből csak 1 milliárdot forgat vissza közösbe. Egy ekkora összeget ugyanis nagyjából 2 nap alatt keres meg.