A nemzetközi helyzet fokozódik: "A liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot"

Ismét szörnyűséges, nemtelen támadás szerencsétlen áldozatává vált a veszélyhelyzetben minket mentő hazafi, keresztény magyar kormány.

A nemzetközi "liberális mainstream ismételten össztűz alá vette Magyarországot" - írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedd reggeli Facebook-bejegyzésében azokról a nemzetközi bírálatokról, amelyek a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként meghozott országgyűlési felhatalmazás miatt érték a kormánypártokat.

:(

Szijjártó Péter azt írta, hogy "a bukott olasz baloldali miniszterelnök, az örök nagykoalíciós kistestvér német szocialisták, a választást soha nem nyert osztrák zöldek és luxemburgi kommunisták, valamint a szélsőségesen intoleráns északi liberálisok" mostani támadásában "semmi meglepő nincs: amikor mi valami nagy bajtól védjük meg a magyar embereket, ők mindig megtámadnak minket".

:(

Keménykezű külügyminiszterünk úgy véli, a szóban forgó áramlat "pártjai és politikusai frusztráltak és irigyek: ők legfeljebb csak álmodhatnak az olyan társadalmi támogatottságról, mint amilyennel az elmúlt három parlamenti választást kétharmados többséggel megnyerő magyar kormány rendelkezik". Hozzátette:

"a nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai mélyen antidemokratikusak, mert semmibe veszik, sőt megkérdőjelezik a magyar emberek akaratát. Azoknak a magyar embereknek az akaratát, akiknek felhatalmazása alapján kormányzunk".

Ez a beszéd! Így kell odacsapni az asztalra! Pusztuljatok, libsik! A mocskos kapitalista-imperialista burzsoázia ádáz, összehangolt és nemtelen támadást intézett az Orbán Viktor vezette Nagy Magyar Keresztény Közösség ellen, ezt pedig nem engedhetjük!

Eric Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője közölte, hogy az Európai Bizottság megvizsgálja a magyar parlamentben hétfőn a kormánypártok által elfogadott felhatalmazási törvényt és annak kormányzati végrehajtását. Az uniós bizottság vizsgálata során figyelemmel lesz a valótlanságot terjesztők büntethetőségére vonatkozó törvénycikkre, ugyanis a szólásszabadságot és a média meg a véleménykifejezés szabadságát még a nehéz időkben is tiszteletben kell tartani.

Nagyon fontosnak nevezte, hogy az intézkedések meghozatala ne az EU-s szerződésekben meghatározott alapelvek és értékek rovására történjenek. Azt írta:

„Most fontosabb, mint valaha, hogy az újságírók szabadon és pontosan tudják végezni munkájukat a hamis hírek elleni küzdelem sikere és annak biztosítása érdekében, hogy a polgárok hozzáférhessenek a szükséges információkhoz.”

Von der Leyen szerint az intézkedéseknek szükségesnek és arányosnak kell lenniük, érvényességüket korlátozni kell, „nem tarthatnak határozatlan ideig”, és a kormányoknak gondoskodniuk kell arról, hogy az intézkedéseket rendszeresen ellenőrizzék.

Hogy van képük! Mainstream liberális söpredék!