Nem javasoljuk, hogy bárki úgy éljen a karanténban, mint Németh Szilárd

Meg amúgy se. Különben hamar felvértezheti magát olyan "alapbetegségekkel", melyek a koronavírus legveszélyeztetettebb társadalmi csoportjába emelik.

Németh Szilárd az a fajta politikusi karakter, akiről nem tudjuk, hogyan kerülhetett abba a pozícióba, amiben van. Úgy tűnik azonban, maga Németh Szilárd se nagyon tudja, hogy került oda, ahol van. Ezt legfőképpen az bizonyítja, hogy étkezési szokásain túl gyakorlatilag semmit nem tud megosztani a követőivel, ami közérdeklődésre tarthat számot. Persze, az sem tart közérdeklődésre számot, hogy mit eszik, de Szilárdot ez nem zavarja, teszi, amit tud: eszik, iszik, posztol.

Vasárnap például ezt:

Április 24-én ezt:

Április 17-én ezt:

Pár órával korábban meg is mutatta, hogyan készül a palacsinta:

Ugyanazon a napon elárulta azt is, mit kell csinálni a húsvéti maradékkal:

Persze, azt is feltöltötte, miből lett a maradék:

Nem csak húsvétról maradt vissza azonban étel, Szilárd egy szimpla heti menü romlandó maradékából is összegyűr bármikor egy új fogást:

Senkinek nem javasoljuk, hogy Németh Szilárd étkezési szokásait kövesse, ugyanis bármilyen fájdalmas kimondani: a koszorúérbetegséget és a magas vérnyomást egyáltalán nem érdekli, hogy hiszel-e a polgári Magyarországban és a kereszténydemokráciában vagy sem.