A Pesti Srácok nagyon szomorú, hogy gúnyt űznek Orbán Viktorból a TikTokon :(

"Jobboldali tartalmat szinte soha nem lehet látni, sok fiatal készít ironikus videót a magyar kormányról. Orbán Viktorból gúnyt űzni óriási trend, az ilyen videók mindig nagy népszerűségnek örvendenek". Ez veszélyes! Felháborító!

A liberális propaganda teljesen behálózza a fiatalokat a TikTokon (is)! Tenni kell valamit sürgősen! - e témában horkant fel a Pesti Srácok mély gondolatokat, szociológiai tanulmányokat, és szilárd érveket felvonultató oknyomózó cikke.

A magas szellemi vonulatokat megmászó szerző a következőkről értekezik:

- Az alkalmazás népszerűségét látva több politikai párt, liberális ideológiák és mostanra a Black Lives Matter mozgalom is elkezdte magát hirdetni a főként fiatal felhasználók között. (:O :O :O)

- Csak a Jobbik két fiókkal is rendelkezik, ahol a Facebookra feltöltött „orbánfóbiás” posztjaikat, Jakab Péter felszólalásait teszik közzé az összesen közel 1200 követőjüknek. Maga a szám nem tűnhet soknak, azonban több videó is átlépte a 20 ezres megtekintést, ami azt jelenti, hogy csak eljutott a fiatal célközönséghez. (Hogy van képük!)

-  Momentum Mozgalom ifjúsági szervezete szintén napi szinten használja a platformot, a követőik száma szintén nem kimagasló ugyan, de több videója is elérte már a tízezres nagyságrendet, sőt, van olyan is, ami 100 ezer megtekintésnél jár. Főként azok a videók mennek nagyot, amiben valamilyen formában Orbán Viktorból űznek gúnyt. (Ez veszélyes!)

- A coming out és az LMBTQ-videók szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Rengeteg fiatal választja ezt a platformot arra, hogy kis egypercesben bevallja nemi identitását, vagy előbújjon a szüleinek, barátainak. (Arcátlanság, és ki fog gyereket szülni a nemzet javára???)

- Jobboldali tartalmat szinte soha nem lehet látni, sok fiatal készít ironikus videót a magyar kormányról. Orbán Viktorból gúnyt űzni óriási trend, az ilyen videók mindig nagy népszerűségnek örvendenek. (Mocskos imerialistakapitalista fertő!)

(Egyúttal felhívnánk kedves olvasóink figyelmét arra, hogy amennyiben általános iskolás gyermeküknél még a fenti színvonalon állna a fogalmazási készség, ne ijedjenek meg, abban a korban még fejleszthető. A Pesti Srácok szerzőjénél sajnos már nem.)