Az év beszéde: Semjén Zsolt mindenkit kioktatott, hogy milyen a jó keresztény politikus

Elég lett volna annyi, hogy olyan semmi esetre sem, mint a Fidesz-KDNP tagjai, de ő nem ezt mondta. Semjén Zsolt mást mondott, és ezzel ki is érdemelte az "Év beszéde" képzeletbeli díjat még úgy is, hogy csak szeptember van. Ennél jobb már biztosan nem lesz.

A Fidesz-KDNP pártszövetség a magyar történelem legsikeresebb politikai konstrukciója, amit az is mutat, hogy több mint tíz éve rendelkeznek az abszolút többség feletti támogatottsággal - jelentette már ki Smején Zsolt többször is.

Namármost, eljöttaz idő, hogy ennél még tovább ment. A legsikeresebb politikai konstrukció 2020-ra ugyanis oda jutott, hogy immár megmondják, ki a jó keresztény, s milyen a jó keresztény politikus. Miután a Fidesz hemzseg a korrupciótól, fel-felbukkannak köreikben pedofilok és zaklatók, Semjén Zsolt pártelnök a KDNP-frakció máriapócsi zarándoklatán a következőket tudta kimondani kérdőjelek nélkül:

"Az, hogy valakit támadnak, nem azt jelenti, hogy valóban erkölcsi stiklijei vannak, hanem azt jelenti, hogy annyira hatékonyan képviseli a keresztény értékeket, hogy a kereszténység ellenségei ellenségnek tekintik, és ezért támadják.”

Szerinte Jézus is erről beszélt, mikor azt mondta, hogy "üldözni fognak titeket."

„Ez persze nem azt jelenti, hogy a sajtó nem fog támadni mindenféle kitalált dologgal, de Isten előtt tisztességesnek kell maradni egy keresztény politikusnak" - jelentette ki.

Szóval, Semjén Zsolt, az erdők felfegyverzett csúcsragadozója, a keresztény erények és erkölcsök origója elárulta, hogy ŐK AZOK. ŐK a hit referenciapontjai. Mert ÖVÉK az ország, a hatalom és a dicsőség. De mindörökké?