Kedves Fidesz-szavazók! Mikor fordul fel a gyomrotok?

Az adriai jachton prostikkal kólázó Borkai Zsolt nem volt hozzá elég. És az alaptörvényi szinten Istenről, hazáró, családról papoló Szájer Józsi ereszcsatornás faszpörgetésétől fel fog?

Így kamuzott a Fidesz még vasárnap a lemondó Szájer Józsefről. Abban semmi váratlan nincs, hogy a képmutatás magasiskolájában oktató kormánypárti honatyákról mostmár rendre bizonyosságot nyer: az "Isten, haza, család" jelszavak csak a legolcsóbb politikai terméket jelentik számukra.

De vajon mi kell még egy fideszes szavazónak ahhoz, hogy a napi szinten kamukereszténységről papoló, hánytatókapszulákként funkciónáló álcsuhásoktól felforduljon a gyomra? Hány Szájer Józsefnek kell adóforintokból finanszírozott szexpartikon lebukni, hogy leessen végre: ez az ocsmány brigád rohadtul nem az, akinek mutatja magát. És ez az ocsmány brigád amit az állampolgárokon eleve abszurd módon alaptörvényi szinten számon kér, azt napi rutin szintjén köpi szembe a mocskos, álságos, korrupt, képmutató tevékenységük minden perce.

És akkor Szájer József azt mondja: "A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre."

Ja, értjük. Szóval akkor Szájer József nem egy politikai közösség részeként verte el a brüsszeli adóforintokat orgiákon, miközben nem egy politikai közösséggel azonosulva ment neki mindenkinek, aki nem az általuk idealizált családmodell szerint élte a mindennapjait? Szájer sztorijában nem a belga seggrepacsi a gyomorforgató. Az lehetne magánügy is. Hanem a családos Szájer József seggrepacsija egy olyan politikai közösség részeként, amely emberek tízezreit, százezreit rekesztené ki a társadalomból, csak mert nem a Kövér László-i elvek szerint alapítana családot és szülné tele a világot.

Kereszténydemokrácia... Isten, haza, család.... Kedves Fidesz-szavazók! Mikor fordul fel a gyomrotok? De tényleg, mikor?