Bayer a Hír Tv-ben tett beismerő vallomást, amivel egyben Orbánt is lebuktatta - videó

fideszes Borkai, és Kaleta után Szájer is lebukott. Bayer Zsóti a kormánypártira erőszakolt Hír Tv-ben pedig kikotyogta, hogy régóta tudott a melegbulin droggal a táskájában lebukó fideszes honatya viselt dolgairól, majd hozzátette: egy régi barátja és harcostársa 20 éve egy 12 órás autóúton bevallotta neki, hogy “homokos”, majd később “röhögve” azt is elmondta neki, azért szeret Thaiföldre járni, mert ott “kisfiúk is rendelkezésre állnak”.  

Szél Bernadett feljelentést is tett ismeretlen tettes ellen Bayer mondatai miatt, és indítványozta az orbánista “újságíró” tanúként való meghallgatását - meglátása szerint ugyanis “Ez konkrétan pedofília és saját bevallása szerint Bayer 20 éve tud róla”. 

Újfent bebizonyosodott, hogy a rendkívül álkeresztény Fideszben még sok Borkai, Kaleta, és Szájer rejtőzködik, hogy a szervilis propagandista nem túl bölcs, és az is, hogy Orbán Viktornak egy szavát sem lehet elhinni. El tudod képzelni, hogy ő nem, de rajta kívül szinte mindenki más tudott Szájer kalandjairól? Merthogy a miniszterelnök éppen ezt próbálja bemesélni. Nem? Én sem.  

A videóban a megdöbbentő rész 7:30-tól látható és hallható.