Vajon Orbán Viktor tényleg a kínai vakcinát kapta? - Szavazz!

Az elmúlt hétvége egyik felemelő pillanata volt, hogy megtudhattuk: mindenki megnyugodthat, Orbán Viktort végre beoltották. És ami még inkább megnyugvásra okot adó információ, hogy Rákos Máty... ööö, izé.. Orbán Viktor nem a hanyatló Nyugat oltóanyagát kapta. De vajon tényleg nem azt kapta?

Gyurcsány Ferenc egy Facebook-posztban fejtette ki, hogy az Orbán beoltásáról szóló propagandavideóban még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. "Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást..." - tette hozzá.

Kocsis Máté pedig ezt kiváló lehetőségnek érzékelte egy kis elmúltnyocévezésre és jól megaszonta a Feletónak, hogy mitképzeeesz te!44!!4

Roppant szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett. Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna, és talán még Gyurcsányhoz is méltatlan. De még ezt is bevállalta ahhoz, hogy kavarhasson valami bizonytalanságot az oltások körül, miközben a nyakunkon a járvány. A bejegyzése csak egy dolgot erősít meg: a régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott, ha most épp az oltásokról kell hazudni, akkor azt teszi. Ne dőljenek be neki!

- írta Kocsis komoly érvrendszert kibontakoztatva.

Te "bedőltél neki"? Szavazz! (Akár egy nemzeti konzultációt is érdemes lenne indítani a kérdésben. A jelenleg futónak is pont ennyi értelme van ugyanis.)

Szerinted Orbán Viktort tényleg a kínai vakcinával oltották be?
Nyilvánvalóan igen, Orbán Viktor még soha semmiben nem hazudott. Áldja meg az Isten!
A kínai gyógyszerkereskedő funkciója csak abban merül ki, hogy a magyar embereknek kínálja a Sinopharm vakcinát. Ő maga inkább biztonságosabb oltóaanyagot választott.