Napi Fidesz-humor: A baloldal az összeomlás szélére sodorta az egészségügyet, de Orbánék megmentik

Igaz, ők nem viccnek szánták, hanem komoly agypusztításnak.

A baloldal az összeomlás szélére sodorta az egészségügyet, a Fidesz-KDNP ezzel szemben elismeri és megbecsüli az egészségügyi dolgozók munkáját - mondta a Fidesz frakciószóvivője szerdai, a 2022-es költségvetés egészségügyi fejezetéről szóló videonyilatkozatában.

Fura, de azt nem említette Halász János, hogy hosszú hetekig Magyarország vezette az egész világon a halálozási statisztikát, miközben 30 ezer honfitársunkat temettük el a koronavírus áldozataként, miközben napi 200-an haltak meg, miközben hat beteg jutott egy ápolóra, éjjel a kétszerese, és miközben 5500 egészségügyi dolgozót bocsátottak el. Csak úgy, a járvány közepén. És akkor még nem említettük a letiltott beavatkozásokat, és a védettségi igazolvány nélküli PCR-teszteket, amit a betegeknek kell állniuk.

Az egészségügyi dolgozók béremelésre 10 év után sikerült sort keríteni, de még akkor sem az összesére. Ja, és egyébként március végén megközelítette a harmincmilliárd forintot az egészségügyi intézmények adóssága, a február végi 22,8 milliárd forint után március 31-én 29,1 milliárd forint összegű kifizetetlen számla sorakozott náluk.

"Elismerés" és "megbecsülés" lvl 999.