A kormánymédia szerint "a világ milliomosainak luxusszigete", ahova a NER-gépek repkedtek a nyáron

Megint tátott szájjal futottak abba a bizonyos f.szerdőbe.

A ripost értesülése szerint október 24-én a déli órákban a világ milliomosainak luxusszigetére, Szardíniára utazott a Gyurcsány házaspár. Arra a Szardíniára, amit egy korábbi cikkében még a Soros-blog, a 444 is a „nagyon gazdagok és kiváltságosok” szigeteként írt le, ahol „luxusvillák, jachtok, VIP-klubok a jellemzőek és amelynek leghíresebb szórakozóhelye beszédesen a Billionaire nevet viseli

- írja a mérvadó orbánista "lap".

A Ripost úgy tudja, hogy "Gyurcsány és Gyurcsányné legalább egy hetet tölt a híres-hírhedt Smaragd parton, ahol "szinte mindennapos, hogy egy-egy oligarcha bérbe vesz egy egész öblöt, a luxusszálloda összes szobájával és alkalmazottjával együtt".

A Ripost cikkében csak egy dolog nem szerepel amellett, hogy honnan ilyen jól értesültek:

Augusztus 9-én pont két NER-gép is Szardínia szigetére vette az irányt Budapestről. Az egyik gépet Mészáros Lőrinc szokta használni - ez még Monacoba is elugrott -, a másikat pedig - Csányi Sándor bankvezér gépét - Orbán Viktor.

Az orbánista lap szerint - mely ugyebár nyilvánvalóan nem hazudik - ez a legdrágább golfklubok, magánrepterek és kikötők világa, ahol egy szállodai szoba ára egy napra akár 3000-4000 dollár, vagyis akár 1 millió forint körül lehet. A turisztikai ipar ezt tartja Európa legdrágább helyszínének. Vajon mi dolga lehetett itt a NER-elitnek?

Milyen kár, hogy a kormánymédia kritikai gondolkodásról lemondott olvasói azt pont nem vették észre, hogy szeretett vezetőik a nyáron heti szinten repkedtek a magánrepterek és kikötők világába, miközben ők 133 ezer forintos minimálbéren tengődnek!