Fidesz: Addig gyűjtjük az aláírást, míg mindenki alá nem ír! - Kétezerszer ki is töltötte a petíciót kamuból a Nerbot

A 444 vette észre, hogy Tomanovics Gergely csütörtök este több élő közvetítést is elindított a Youtube-csatornáján arról, ahogy az általa írt algoritmus tömegesen tölti ki a Fidesz STOP Gyurcsány! STOP Márki-Zay! petícióját. A végén 2300 fölött járt már a kitöltött petíciók száma.

Addig folytatjuk az aláírásgyűjtést a petícióhoz, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából

- mondta Horváth László októberben. A kormánypárti politikus közölte: a "Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!" petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret. Ez szerinte világossá teszi, hogy "a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszermár a csőd szélére lökte az országot".

Szóval, érted: 1 millió 467 ezer ember, a 9 730 772 magyarnak a többsége. Meg az sok ezer kamu adat, amit a Nerbot generál.

Amúgy azt tudja már valaki, hogy fogja a petíció megállítani Gyurcsányt, meg Márki-Zayt?