Putyin iszlamista sereget toboroz Európa ellen - Mit tesz Orbán?

Több mint 16 ezer ember jelentkezett harcra a Közel-Kelet országaiból, akik valószínűleg a harcok végeztével nem fognak hazamenni, mintha mi sem történt volna. Valahogy most mégsem zengi a Fidesz-média, hogy terrorista migránsok intéznek támadást a keresztény Európa ellen.

Érdekes dologra hívta fel már a múlt héten a figyelmet a Schwarcz-Kiefer Patrik, a Jobbik politikusa.

Csak eddig 16 000 közel-keleti önkéntes támogatja Oroszországot az Ukrajna elleni háborúban és csatlakozik a harcokhoz. Orbán Viktor barátja, Vlagyimir Putyin tehát felfegyverzett iszlamistákat hoz Európába, hogy a keresztény ukránok ellen harcoljanak. És ha a vége a háborúnak, ezek a harcedzett férfiak, mintha mi sem történt volna, hazamennek? Vagy majd ők lesznek megbízva Kárpátalja megszállásával és ott maradnak? Vagy leteszik a fegyvert és jönnek Magyarországra? Bármennyire is jó és fontos a rezsicsökkentés, arra képtelen, hogy ezeket az embereket megállítsa - írta Facebook-bejegyzésében.

Orbán Viktor nagyon sokszor hajolt már földig a Cár előtt, az ország vezetése pedig két dologban nem ismer határt: a lopásban és a keleti diktátorok kegyeinek keresésében. Most, mikor Putyin iszlám hadsereget toboroz Európa ellen, az alattvaló a határon bohóckodik, a békéről és biztonságról papol. Az pedig régóta fix orbáni tervnek tűnik, hogy kivezesse Magyarországot az Európai Unióból.

Az április 3-i választás tétje nem csak a magyar parlament összetétetele lesz, hanem a magyar jövő. Kelet vagy Nyugat...