Orbán: A magyarság olyan, mint egy anyajegy

Orbán: A magyarság olyan, mint egy anyajegy

Kiváló hasonlat a nemzetikeresztényhazafi kormányfőnktől.

Magyarnak lenni jó, a magyarság "egy olyan jegy, mint amilyen az anyajegy, letörölhetetlen" - jelentette ki Orbán Viktora Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján, ahol azt is leszögezte, hogy a kormányoldal április 3-án megkapta a felhatalmazást, hogy teljes egészében megvalósítsa a Liget Budapest Projektet.

Sokan nem gondolták, hogy az "anyajegy", "április 3.", illetve a Liget Projekt szavak egyszer elhangoznak majd egy mondatban, de Orbán Viktor ezt is megteremtette. És úgy tűnik, továbbra is az ország egyharmada jelenti a felhatalmazást bármire és mindenre.

"Miközben mindenki azt bizonygatta, hogy nem lehet, addig mi lépésről lépésre, épületről épületre haladunk, sőt április 3-án a magyar emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még, Európa legnagyobb kulturális beruházásának teljesen el kell készülnie. Úgy érzem, megkaptuk a felhatalmazást a teljes program megvalósítására"

- mondta.

Szóval, ha Orbán Viktor holnap megkoronáztatja magát a Karmelitában, akkor majd elmondja, hogy "a kormányoldal április 3-án megkapta a felhatalmazást"...

Ez alapján letörölhetlen anyajegynek nem a magyarság tűnik, sokkal inkább Orbán Viktor az a magyarság számára. És nem a jóindúlatú faja, sokkal inkább a melanómás.