Rezsi Szilárd szerint az árstop védi a családokat

Kérdés, hogy mitől. Az elhízástól esetleg.

Németh Szilárd most épp a Mokkában magyarázta meg, hogy az árstop megvédi a családokat, akárcsak a rezsicsökkentés, amit meg ők védenek a gonosz Brüsszeltől.

Deutsch Tamás szerint "csak az a miénk, amit meg tudunk védeni", a rezsicsökkentést pedig megvédték. Erről írt is egy sajtóközleményt.

"Az Európai Tanács hét eleji ülésén Brüsszel felelőtlen olajembargós javaslatával szemben, ami a háború árát a magyar családokkal fizettette volna meg, sikerült megvédeni a magyar érdekeket. Az Orbán Viktor miniszterelnök határozott fellépése nyomán született döntés, garancia a rezsicsökkentés megtartására, és az európai egység megvalósulására. A magyar polgároktól április 3-án kapott, minden eddiginél nagyobb és erősebb felhatalmazás, segít abban, hogy a magyar nemzeti érdekek védelmében a legnehezebb csatákat is sikerrel vívjuk meg Brüsszelben" - fogalmazott.

Erős nap volt a szerdai a Fidesznél.

Szóval, a magyar családok védve vannak. Érdemes ezt emlegetni a boltban is, amikro szeretnénk megvásárolni a 700 forintos tojást, a 400 forintos tejet vagy a 600 forintos kenyeret. Hátha engednek az árból!