Nem vadász vagy te, hanem a magyarság és a vadászok szégyene!

Svédországban is kiakadtak, hogy Semjén egy háziasított rénszarvast lőtt ki, amely ráadásul védett állat, tehát illegális a vadászata. „A legvalószínűbb az, hogy a vadászok kötöttek egy egyezséget a számi földtulajdonossal, és fizettek egy nagyobb összeget. De az tény, hogy egy háziasított rénszarvast nem nehéz kilőni. Meglehetősen szelídek ugyanis. Van olyan, amely felismeri a gazdáját, és oda is megy hozzá. Ha ez történt, azt nem is nevezném vadászatnak” – mondta el Tom Armbrom, a WWF munkatársa a Klubrádiónak.

Ez körülbelül olyan, mintha egy csilliárdos idióta barom Magyarországra jönne és szürkemarhát vagy lipicai lovat lőne ki egy helikopterről a Hortobágyon. Ez normális embernek nem, maximum csak debileknek jelent szórakozást és köze sincs a vadászathoz. Hiába ismételgeted egy interjú alatt százszor, hogy „én vadász vagyok”, az én szememben nem vadász vagy te, csak egy vadászattal lekenyerezett szégyenteljes politikus. Szégyen vagy te nekünk és szégyen vagy te a vadászoknak is. A vadász ugyanis tiszteli az állatokat és sosem lőne egy domesztikált rénszarvasra, mert ennyi erővel elmehetne az állatkertbe és kilőhetné az oroszlánt.

A szakember szerint az történhetett, hogy a szervezők megállapodtak a helyi földtulajdonosokkal, és feltehetően egy nagyobb összeget fizettek neki az állatért, amelyet aztán Semjén diadalittasan elejthetett.

Istenem, szabadítsd meg Magyarországot ezektől az álszent kereszténydemokratáktól áprilisban!