Van, akinek nem kell várnia a rendelőben - Orbán Viktor beelőzte a betegeket!

A levegőtlen, forró folyosón körülbelül 15 ember várta, hogy sorra kerüljön, miközben egy asszisztens egy ventillátort próbált beüzemelni. A hazai egészségügyi ellátás állapotát kitűnően bemutató, nem túl idilli, ma reggeli képet egy váratlan esemény törte meg: testőrök kíséretében maga Orbán Viktor toppant be a váróterembe.

Az esetet az Index egyik éppen szintén vizsgálatra váró munkatársa is észlelte, elmondása szerint:

megjelent két szakállas testőr (miért szakállasok mostanában a testőrök?), majd a kórház igazgatójának kíséretében maga Orbán Viktor érkezett, elég gondterhelt arccal.

Ekkor a miniszterelnök megkérdezte a betegeket, hogy előreengedik-e. Állítólag volt, aki azt válaszolta, hogy igen, többen viszont csendben méltatlankodtak.

Ami ezután történt az viszont még ennél a jelenetnél is megdöbbentőbb, azt az ember ugyanis, aki ekkor már a vizsgálóban volt egyszerűen visszaküldték a folyosóra. Az asszisztensnő már a többi várakozó előtt kérdezte meg az illetőt, hogy nem gond-e, aki erre azt felelte, hogy nem.

Orbán körülbelül 5 perc múlva jöhetett ki – írja az Index, kezében egy receptet tartott, jópofizott egy kicsit a várakozókkal, aztán elment.

Két dolog jut eszünkbe az esettel kapcsolatban, egyrészt, hogy - mivel nagyon aggódunk a miniszterelnök egészségi állapotáért - vajon miért lehetett olyan gondterhelt az arca, a másik pedig, hogy ez az ember akkora zseni, hogy máris megoldotta az egészségügyi ellátás egyik legnagyobb problémáját és nullára csökkentette a várakozási időt! Ha több millió magyarnak nem is, legalább saját magának…