De fura! A Fidesz most azt a Volner Jánost futtatja, akit korábban elhordtak áfacsalós, fantom-cégtemetős, szexbotrányos bukott politikusnak

Ki emlékszik már azokra a szalagcímekre, melyek szerint Volner János, „áfacsaló”, „bokrokban feleségcsaló”, „cégtemetőkkel lebukó” politikus? Talán már maga Volner János se, aki most azokat a „médiumokat” haknizza végig, melyek a legválogatottabb ocsmányságokat terjesztették róla. A Fidesz pedig, aki ezeket a cikkeket finanszírozta, most issza János minden szavát, és tényként közli az összes állítását.

A fideszes médiabirodalom legutóbbi állomása Volner János számára a Magyar Idők volt, ahol nagy lendülettel méreteseket piszkított oda, ahol korábban evett. Vagyis, több ezer karakteren keresztül köpködött a Jobbikra. Olyannyira, hogy az Állami Számvevőszék kommunikációs vezetője szerint az interjúban „tényként beszélt a Jobbik tiltott pártfinanszírozásáról”. És természetesen tényként kezeli ezt eleve a komplett propagandagyár az Origótól a 888-ig.

Azt hagyjuk is, hogy milyen lelkület és gyomor kell ahhoz, hogy valaki az őt eltaposni szándékozó hatalomnak csicskuljon be, váljon vamzerré, és üljön egy asztalhoz azokkal, akik őt és a családját is a legkülönfélébb módokon igyekeztek megalázni! Beszéljünk inkább arról, hogy a Fidesz kutyakomédiája szerint most annak az embernek a szavai kezelendők zsigerből tényként, akiről a következőket írták (csak néhány vezércikk, a teljesség igénye nélkül):

Különös, nem, hogy a Fidesz szemében most ez a Volner János a hitelesség szobra, a nagy leleplező, aki csupán "áldozata" volt egy „korrupt pártnak” és akit a legnagyobb empátiával érdemes faggatni a Jobbik belső ügyeiről?