O1G Energy Drink néven Mészáros Lőrinc egyik cége hamarosan új termékkel jelentkezik

A kiszivárgott marketinganyagokból kiderül, hogy a hirdetési kampány két kulcsfontosságú üzenete a 0% Soros és a 100% NER, illetve hogy a termék hazai fejlesztésű „demigralizált” vízből készül. (Figyelem, az alábbi cikk nyomokban valóságot tartalmazhat!)

A képességei révén dacára néhány év leforgása alatt dollármilliárdossá lett gázszerelő elképzelése szerint a szerényen csak „HUNKÓLA” kódnéven futtatott projekt a világ legnagyobb üzlete lesz. Érdekesség, hogy a terméket nem a hagyományos módon kívánja értékesíteni, hanem NER-fanok számára piramisjátékot MLM-rendszert építene rá. Az ebben a piaci szegmensben teljesen eredeti ötletnek számító O1G Forever néven vinné tőzsdére a vállalatot. Mészáros ígérete szerint az O1G hálózatépítői a közvetlen értékesítők világában is példa nélkül álló, kiemelkedően magas O1G-jutalékot kapnának, ami havonta az egyik orosz bank által kibocsátott, stílusosan a fiatal hálózatépítő Putyin arcképével ellátott bankkártyára érkezne. Mindenkinek lenne saját O1G webirodája, ahol lekövetheti hálózata növekedését. Ezt a szolgáltatást a szintén orosz, adatvédelem szempontjából rendkívül „megbízható” Yandex LLC biztosítaná.

Sajátos kapcsolati tőkéjére és hihetetlen megérzéseire támaszkodva Mészáros célzott egy olyan eshetőségre is, hogy megvásárolná az UFC-t, az amerikai vegyes harcművészeteket űző sportolók versenyeit lebonyolító „ketrecharcosok” szövetségét. Az összes versenyző 2Rule ruhákat és kiegészítőket viselne a küzdelmek és a sajtóesemények alkalmával, a kezükben pedig mindig ott lenne az O1G Energy Drink.

„Még hosszú út áll előttünk, hogy elérjük a célt, de már megkerestem az UFC ügyvezetőjét az ügyben. Az biztos, hogy az igaz magyarok már most is lelkesednek az O1G-ért” – mondta a leggazdagabb magyar.

Némi üröm az örömben, hogy egy bosszúszomjas MTA-kutató máris nyilvánosságra hozta az itthoni laboratóriumokban évek óta titokban tesztelt ital összetételét. Nemzetközi tudományos körökben megdöbbenést keltett a lista, ami élénk vitákat provokál azóta is. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) képviselője is megszólalt, aki megerősítette, hogy a felsorolt vegyületek egy részénél a hosszú távú használatról még nincs elegendő információ, így ajánlott a fokozott óvatosság. Az egyikről pedig úgy tűnik, a túladagolás nerózist okozhat, amire sajnálatos módon a magyar népesség jelentős része igencsak hajlamos. Az italba bekerült még egy összetevő, amelynek gyakori használata Habony Árpád nevéhez fűződik, és ami megtévesztésig hasonlít a porcukorhoz.

Összetevők: többszörösen demigralizált víz, „porcukor”, α-orbanol, β-semjin, roganol, δ-aderin, kover-emeszempin, poltin, dajcsin, kosanol, bayersav, smitmarin, Ω-szilardin, bencsik-di-komcsin, L-simonin, mrazin, hutin, stefkin

Valószínűleg ezt a vállalkozást is siker koronázza majd, hiszen egy korábbi hasonló projekt mesés profitot hozott Mészárosék konyhájára. Lehetnek ugyan kisebb zökkenők, de az O1G Energy Drink világhír felé vezető útjába semmi nem állhat.