Csak nem Oláh Gellért, a 888 megmondóembere látható a náci karlendítős Fidelitas-videón?

Egyre többen jeleztétek felénk, hogy feltételezhetően nem más tett félreérthetetlen mozdulatot a Fidesz ifjúsági szervezetének karlendítős videóján, mint a magyar közéletet szétsorosozó, a kormánypárti Echo Tv egyik tenyérbemászó vendéglakája, a 888 bértollnoka, a mindig vigyori Oláh Gellért. Nos, döntsék el Önök, hogy van-e hasonlóság a képen látható személyek között!

A videó 6. másodpercénél látható az ominózus karlendítés:

Korábban egyébként az Alfahír cikkezett arról, hogy a 888.hu rendszeresen tesz közzé „perverz rajongásból fakadóan félkatonai, militáris, vagy sok esetben konkrét (vagy annak remélt) náci, fasiszta, antiszemita, rasszista, homofób szervezeteket, személyeket”. A két évvel ezelőtt  megjelent cikk szerint a közpénzekkel kitömött, kormánypárti propagandaoldal számos esetben „nyíltan propagálja a náci eszméket”.

olah_gellert

Oláh Gellért és a náci karlendítős személy fotója 

Az akkori leleplező anyagban megemlített, ép ésszel talán fel sem fogható, gyomorforgató anyagot egyébként - talán nem véletlenül - Oláh Gellért jegyezte.

De nézze meg Ön is a videót és döntse el, hogy a 6. másodpercnél náci karlendítést végző figura valóban Oláh Gellért e vagy sem!

Oláh Gellért egyébként így mutatkozik be az interneten egy róla szóló, feltételezhetően általa írt vagy jóváhagyott rezümében:

Lassan 4 éve foglalkozik közéleti és aktuálpolitikai kérdésekkel, különféle civil, nemzetközi és politikai szervezeteknél. Újságíróként leginkább a nemzetközi kapcsolatok, azon belül pedig a Közép-európai régió gazdasági és európai integrációs szintjei foglalkoztatják, azonban a közösségi média befolyása, az új államszervezés, és társadalom-szervezési folyamatok szintén a kutatási területének homlokterébe kerültek.

2015-ben – Kolozsvár Európa Ifjúsági Fővárosa – projekt kivitelezésében vett részt, megszervezte a Visegrádi Országok Ifjúsági találkozóját. A Zsidó Kulturális Hét egyik főszervezőjeként több száz éves hagyományt elevenített fel.

Amennyiben ő látható a videón - már pedig véleményünk szerint igen - , akkor egy percig sem csodálkozunk azon, hogy a „Zsidó Kulturális Hét egyik főszervezőjeként„ próbálja a náci énjét picikét kompenzálni. Kíváncsiak lennénk, hogy mit szólnak a mostani meglehetősen sanszos "szerepléséhez" a szervezőtársai. 

Persze az alábbi műsor részlet alapján még az is felmerülhet, hogy azt fogja mondani, hogy egy földönkívüli járatja velünk a bolondját:


Az üggyel kapcsolatban természetesen megkerestük a Fidelitas sajtóosztályát, de sajnos a sajtóügyeletes "kolléga akadályoztatva" volt, ezért írásban tettük fel kérdéseinket, egyelőre kíváncsian várjuk a választ.