Miközben a Fidesz a családok védelméről hazudik, két hónap alatt 904 családot lakoltattak ki

És még mindig nem szakadt le az arcuk.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján épp azt hazudta, hogy

nagyobb támogatást kapnak a családok, több pénz jut biztonságra, és az adócsökkentéseknek is köszönhetően nagyobb mozgástér lesz béremelésekre. A kormány politikájának középpontjában a gyermeket nevelő családok állnak, ezért is fontos, hogy elindult a családvédelmi akcióterv, már lehet igényelni a babaváró támogatást, és elindult a falusi csok is.

Rá egy napra az atv.hu a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara adatai alapján azt írta, hogy áprilisban és májusban összesen 904 alkalommal került sor végrehajtási cselekményre.

Vagyis, 2, azaz kettő hónap alatt közel 1000 családot lakoltattak ki a világrengető családvédelmi akcióterv promózása közben.

A 24.hu egy olyan édesanyával készített riportot, akinek 24 éves fia oxigénhiány következtében halmozottan fogyatékosan született, mégis utcára kerülhetnek. Andrea 12 millió forint svájci frank alapú kölcsönt vett fel az Erste Banktól, amiből majdnem 11 milliót visszafizetett a hitelintézetnek, ám az árfolyamváltozás miatt csaknem további 20 milliót követel tőle a bank. Ezt már nem tudta fizetni a 24 órás ápolásra szoruló fia gondozása mellett, így megindult ellenük a végrehajtási eljárás. 

És most figyelem és nagy levegő: A bírósági eljárás során derült ki, hogy a részben állami tulajdonú Erste Bankot a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda képviseli, amelynek egyik névadója Trócsányi László volt igazságügyi miniszter, jelenlegi európai parlamenti képviselő, az Orbán-kormány jelöltje az uniós biztosi posztra.

Ha most elkezdett nagyon durván kavarogni a gyomrod, nem vagy vele egyedül...