A coca-colás plakátok eltávolításáért kampányol a fideszes szekta, a Hitgyüli is

Valamivel meg kell hálálni, hogy a történelmi egyházak közé emelték őket Orbánék.

Németh Sándor 2011-ben igazán révbe ért, mikor az ATV-n kántáló szektája történelmi egyházzá válhatott a Fidesz jóvoltából. (Értsd: egy polcra került a református, evangélikus, katolikus és a zsidó egyházzal.) Ezt azóta hatalmas, pergő nyelvcsapásokkal igyekezett is meghálálni. Bár Orbánék csak Boldog István betyár kalapja alá ültették a Coca-Cola plakátügyét, a fél világsajtó a kormánypártokkal azonosítja Pista röhejesen szánalmas bejegyzését. Nem tétlenkedett hát a hitgyülis Sanya sem, fontosnak érezte közölni: 

Ők is tiltakoznak a homoszexualitás népszerűsítése ellen.

Nehogymá' gond legyen, hogy a Boldog Pistával egy szellemi szinten lévő "egyház" csöndben marad.

Mondjuk, érdekes lenne egy nemzeti konzultáció arról, hogy vajon a coca-colás plakátkampányt, vagy a Hit Gyülekezetének "áldásos" ténykedését ítélik-e el többen a magyar társadalomban.

Mindenesetre, a kormánypártok botrányairól Németh Sándornak nincs ilyen markáns véleménye, sőt, a 2018-as országgyűlési választás előtt azt érezte kötelességének, hogy felszólítsa a híveit: szavazzanak a Fideszre.

Ja, amúgy arról a Németh Sándorról van szó, aki a szocialista kormányoknak is az egyik legelvtelenebb kiszolgálója volt annak idején. De ki emlékszik már erre!