Ezek voltak a hét legütősebb ellenzéki megnyilvánulásai

Nem csoda, hogy Viktor egyre rosszabb passzban van.

A Jobbik arca parlamenti felszólalásában szedte ízekre - már nem először és gyaníthatóan nem is utoljára - a kormánypártot és annak politikusait.

- írta Facebookon a szintén jobbikos Lukács László György, utalva arra, hogy sokkal célravezetőbb lenne, ha erős és büszke kormányunk olyan dolgokra költené az adófizetők pénzét, amikre egyébként egy normális országban már nem kéne, például a vasútközlekedésre. A helyzet ugyanis az, hogy így 2019-ben a MÁV 5 centi hóval sem képes megbirkózni.

Minden erőmmel azon leszek, hogy a Köztársaságot visszaállítsam, és új demokratikus alkotmányt adjunk a hazának

- egészítette ki eskütételét az Országgyűlésben a DK új parlamenti képviselője Sebián-Petrovszki László. A párt szóvivője pedig hozzátette, hogy „Mi, európai magyarok nem az orbáni alaptörvényt tekintjük mércének, hanem a hazát, a köztársaságot és a demokratikus alapértékeket, amelyek egy zsarnoki rendszerrel ellentétben örök értéket képviselnek".

Érthető, hogy Viktor egyre inkább meg van reccsenve, aki például látta alábbi bejegyzését, alighanem rögtön meglepné karácsonyra egy (csak oda szóló) grazi vonatjeggyel a kiégett despotát.