A Jahn Ferenc Kórházban lassan nem marad sebész, de legalább éjjel-nappal gyönyörködhetünk Orbán új stadionjában

Az igazán fontos dolgok rendben vannak!

Orbán Balázs államtitkár szerint a  Puskás Aréna Budapest egyik szimbolikus épülete, valamint meghatározó turisztikai attrackiója, ezért pedig a minimum, hogy éjjel-nappal fényárban ússzon.

Közben az Index arról írt, hogy a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház hét sebész szakorvosa közül hatan benyújtották felmondásukat, a portál szerint azért, mert a terhelésükhöz képest aránytalanul alacsonynak tartják az ügyeleti díjakat.

A kórház egyébként mindezt nem is tagadta, szerintük azonban a folyamatos és magas színvonalú betegellátás nincs veszélyben, dacára annak, hogy így elég nehéz lehet az ügyeletek megszervezése. Az intézményben egyébként korábban tömegével mondtak fel a nővérek is, méghozzá egészen erős és büszke okok miatt, erről itt írtunk.

Persze a „vezér” számára egy pompás új stadion mindig is elhomályosított minden mást. Miközben a Puskás Aréna éjjel-nappal fényárban úszik, a Jahn Ferencben vagy éppen a többi ápoló-, nővér-, eszköz-, és orvoshiánnyal küzdő kórházban az utolsó majd lekapcsolja a villanyt…