Bréking! Bővült Bayer Zsolt szókincse: Weber már nem csak sz.rjankó, hanem "egy idióta, becstelen, gyáva f.sz, aki kinyalhatja a seggét"

Az idióta, becstelen, gyáva f.sz mondjuk egy évvel ezelőtt még "Orbán támogatottja" volt, akivel az Európai Néppárt "egyértelmű kereszténydemokrata fordulatot hajtott végre". Ugyanakkor nincs ebben semmi különös, az ilyen végletekig beszűkült szervilis elme bármilyen időpillanatban képes 180 fokos ideológiai fordulatra.

Az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője, Manfred Weber a napokban egyértelműen arról beszélt, hogy ellenzi a Fidesz visszafogadását a pártcsaládba. Természetesen erről Bayer Zsoltnak is véleményt kellett nyilvánítania. Bár nem akarjuk azt a látszatot kelteni, hogy bárkit is érdekel, kiről, mit böfög Bayer Zsolt, de annyira szórakoztatóak a feltűnésért ácsingózó próbálkozásai, hogy nem tudunk szó nélkül elmenni a legújabb suttyóproletár kijelentése mellett sem.

Manfred Weber nyíltan kimondta, blablabla...

Itt az ideje, hogy én is nyíltan kimondjam, mint Fidesz alapító: Manfred Weber egy idióta, becstelen, gyáva fasz, aki kinyalhatja a seggemet.

Amúgy puszi Manfi! Nincs harag! Csak kimondja nyíltan mindenki a magáét! - áll Bayer legújabb blogbejegyzésében.

Elismerésre méltó azonban, hogy az elmúlt fél évben legalább kettő új szóval bővült Zsolti "újságírói" szókincse. Márciusban, mikor Weberrel kapcsolatban "érvelt", így fogalmazott:

Amúgy Weber tegnapi, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!

A lovagkeresztes hithű katolikus erkölcs- és ízlésrendész viszont arról nem blogolt, hogy - ha már seggnyalás - 2018 novemberében a fideszes prominensek még mind Manfred Weber valaga körül rendeződtek spirálba, és igyekeztek magukat visszahízelegni a Néppártba. Ennek az ülepnyalásnak az orbánista média is hangot adott, emlékezeteset alkotott pl. az Origó:

Nos, ha a kritikai gondolkodás képességét nem is sikerült továbbra sem elsajátítania Zsoltinak, arra legalább büszke lehet, hogy az idén megtanult kettő új szóval megint "jó megaszonata" Webernek, amit kellett.