Stefka István gondolatai az ünnepre: "Tolvajok világában élünk"

Ebben mondjuk van valami. Csak "az öreg" nem Nerisztán elsíbolt közpénz-billióira gondolt, hanem.... Hogy is mondjam: egy egészen különös és egyedi gondolat jutott eszébe Szenteste. A gonosz liberális és kommunista erők.

Jézus születésével kapcsolatban Szenteste Stefka Istvánnak a következő gondolatok villantak át a kommunista belügy által kitüntetett elméjén:

A liberális és kommunista erők évtizedek óta – erőszakkal, furfanggal, csellel, lejáratással –  azt akarják bebizonyítani, hogy Jézus nem létezett, a keresztény eszme elavult, szemétre való.

(...)

"Tolvajok világában élünk. Hogy szabadon garázdálkodhassanak, ma ezeknek a legnagyobb ellenségük a keresztény, erős nemzetállam. Ellenségük a rend, a demokrácia, a jogállamiság. A globalista, balliberális erőknek ezért számít ellenségnek, elpusztítandónak Magyarország. Ezt párszor megkísérelték, de eddig nem sikerült.
Ezek az ármányemberek ott vannak az Európai Unióban, a világ pénzügyi központjaiban és azokon a helyeken, ahol tervbe vették a keresztény, civilizált Európa elpusztítását is. Ördögi tervükbe illik az is, hogy segítségül hívták az iszlámot. Ezt hívják migrációnak. Az európai emberek akarata ellenére százmilliós, iszlám hitű tömeggel akarják elárasztani az európai kontinenst. A muszlim világnak évszázadok óta fáj a foga Európára, majdnem sikerült egyszer bekebeleznie, de a hős, bátor magyarok végvári harcainak, és végül az európai haderő összefogásának köszönhetően, megtört az oszmán birodalom, az iszlám hitűek ereje. Buda visszafoglalása 1686-ban jelentette az iszlám lassú visszahúzódásának kezdetét Európából."

Azt nem tudjuk, hogy e egyedi gondolatokért kapott-e legalább egy apró karácsonyi ajándékot Viktortól, de őszintén bízunk benne, hogy a fa alatt legalább valaki megsimogatta érte harcos antikommunista hazafi buksiját. Már csak a szívből jövő, őszinte, ideológiai fordulatmentes keresztény lelkivilága végett.