Egy oltalmazotti státuszban, hazánkban élő szomáliai férfi erőszakolta meg a 25 éves lányt Budapesten

Egy Orbán „illedelmesen bekopogtató” migránsai közül.

Az oltalmazotti státuszban, Magyarországon élő 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint bántalmazott, majd megerőszakolt egy lányt Budapesten.

- írta meg a police.hu.

Az Orbán-kormány - miközben hosszú évek óta a szerinte hazánkra bevándorlókat rászabadítani igyekvő Brüsszel ellen igyekszik hangolni a közvéleményt - húszezer, unión kívülről érkező embert fogadott be az országba az elmúlt években. A sokat emlegetett letelepedési-kötvénybiznisz ráadásul egyeseknek óriási pénzeket hozott, miközben az állam számára veszteséges volt. Bebizonyosodott, amit eddig is sejtettünk, az országba a Fidesz által beengedett menedékkérők átvilágítása nem, vagy nem megfelelően történt meg. Kiket szabadított ránk az Orbán-kormány?

A fél nap alatt után elfogott, drogban is utazó szomáliai erőszaktevő - aki egyike az utóbbi években befogadott 2000 oltalmazottnak - is tökéletesen bizonyítja, hogy Orbán menekült-politikája kizárólag hatalomban tartását szolgálja.

A fiatal lány közvetlenül az ő, közvetve pedig a kiégett despota betelepítési módszerének áldozata.

Orbánék pedig folytatják, hiszen az alacsony bérek és rossz munkakörülmények miatt külföldre kényszerített magyar munkavállalók helyére folyamatosan érkeznek, a már eddig is tízezrével Magyarországra irányított külföldi, többnyire ukrán, román vendégmunkások...