Az évi 90 milliárdból agymosó köztévé nagyon olcsó trükkel veri át a fideszes szavazókat

Egyszerű a képlet: nagyon sokadszor próbálnak civilnek álcázni Fidesz-tagokat, fizetett propagandistákat. Most épp olyat, aki korábban már le is bukott. De a köztévén elfér.

A 444 vette észre, hogy a Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként mutatták be az M1 csatornán Király Nórát, aki a kormány családvédelmi intézkedéseit méltatta.

A nagy méltatás közben azonban kimaradt a beszámolóból, hogy Király Nóra nem civilként lát nagy fantáziát a kormánypárti megoldásokban, hanem a Fidesz tagjaként és a XI. kerület korábbi fideszes alpolgármestereként. Bár októberben már nem szerzett mandátumot, a Pártból azért nem lépett ki.

És ez még semmi. Király Nóra nem most "bukott le", 2018 augusztusában már hülyítette a köztévé nézőit a nagy családvédelmi bullshittel, szintén „civilként”.

A Fiatal Családosok Klubja nevű „civil egyesület elnöke” ugyancsak az M1-en igyekezett bő nyállal tálalni a kormány elévülhetetlen érdemeit az iskolakezdés nehézségeinek csökkentése terén. Kifejtette, hogy bár az iskolakezdés komoly kiadást jelent a családoknak, a kormány az elmúlt nyolc évben több intézkedésével is csökkentette ezeket a terheket. Öröm és bódottá.

Akkor így értékeltük a szereplését: egészen hiteles az orálfantommá alakulása, mellyel a kormányzati feletteseit igyekszik kielégíteni, de egyelőre még nem mindenki annyira sötét ebben az országban, mint Kőbánya vasútállomás éjjel. Talán ez egzakt módon leírja a jelen helyzetet is.

És akkor már felidézhetjük azt is, hogy a fideszes propagandagyárat hajtó ocsmánysággenerátornak nem ez volt az első ilyen húzása. 2018 januárjában a Kapospont szerette volna a napi betevőt és egy kicsit többet biztosítva az egekig magasztalni a fideszes családtámogatási rendszer frenetikus életminőség-javító mozzanatait egy „civil családapa” ömlengésén keresztül, ám róla is kiderült, hogy a főszereplő Gáspár András valójában nem egy hálás családapa, aki a jólét miatt áldja Viktor nevét, hanem a Fidesz kaposvári szervezetének alelnöke, aki ezért (is) kapja a fizetését. 

A jelek szerint az évi 90 milliárd, amit a mi pénzünkből biztosítanak a köztévének, nem elég még arra se, hogy legalább valami nehezebben kideríthető hazugsággal hülyítsék az általuk megvezethető biomasszának tekintett fideszes szekértábort. Korrekt. Még szerencse, hogy Kövér László szerint ők nem propagandisták.