Semmi különös: Az Origót megint helyreigazításra kötelezték

Az ég kék, a fű zöld, a kormánypárti flufferportál tátott szájjal szalad abba a bizonyos erdőbe.

Persze mindez gyaníthatóan már fel sem tűnik nekik. Olyan lehet ez náluk, mint egy csatában a „járulékos” veszteség. Jön az igény egy adott témával kapcsolatban, hozzárendelik az éppen aktuális orbánista fluffert, aki megírja a roppant színvonalas „cikket”, majd, mint akik jól végezték dolgukat konstatálják, hogy jó eséllyel ezúttal is helyreigazítás lesz a történet vége. Persze "belefér". 

A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen helyreigazításra kötelezte az Origó néven futó fideszes propagandagyárat, miután még 2019 augusztus 12-én

Egy fiatal lány állítja: Donáth Anna szexuálisan zaklatta a Sziget Fesztivál után

címmel próbálták zaklatási üggyel lejáratni a Momentum politikusát, tették mindezt úgy, hogy a vádak valóságtartalmáról nem győződtek meg.

Érdekesség, hogy az Origó azzal próbált védekezni, hogy ők csak a Ripost cikkét szemlézték, a másik rendkívül színvonalas propagandaportál „újságíróját” egyébként be is idéztették. Ez éppen olyan, mintha a jövőben mondjuk Lölőke azzal próbálna kibújni a felelősségre vonás alól, hogy azt mondja: "De..., a Viktor is lopott, én csak tőle láttam..."

A Fővárosi Ítélőtábla csak ebben az ügyben, az ország jelentős része viszont már egy jó ideje úgy anblokk ítéletet mondott az Origó, a Ripost, és az összes többi szervilis orbánistákkal telepakolt szennyportál felett.