Orbán a járványkórházba került betegnek: "Sok szerencsét!" – videó

Észrevetted már, hogy a miniszterelnök, a szavak nagy „mágusa”, rögtön zavarba jön, és azt sem tudja, mit mondjon, ha éppen nem a láthatatlan „migránshordákkal”, hanem egy valós problémával, helyzettel találja magát szemben?

Most pedig pontosan ez történik, hiszen egy világjárvánnyal kell szembenézni. Itt már kevés a magabiztosság színlelése, ilyenkor előjön az ember valódi arca, ami Orbán esetében annyit jelent, hogy megmutatkozik az érzéketlensége, esetlensége.

Sok szerencsét!

- mondta a járványkórházba mentővel érkező betegnek Magyarország miniszterelnöke. A legtragikusabb az egészben, hogy Orbánnak fogalma sincs, mi a probléma ezzel a "jókívánsággal".

Nem fogja fel, hogy a magyar emberek jó része elhitte a kormánypárti propagandát. Elhitték neki, hogy az egészségügy jól működik.

Miniszterelnök „úr”!

A magyar emberek nem a szerencsében bíztak, hanem önben, az ön szavaiban. Amik az elmúlt években folyamatosan arról szóltak, hogy a magyar oktatás, egészségügy csodásan működik, a gazdaság pedig egyenesen szárnyal.

Most pedig, amikor egy nagyon is komoly, valós veszéllyel küzd az ország, egyre többen szembesülnek azzal, hogy mindez csak egy üres lufi, egy brutális hazugság volt, így aztán tényleg csak a szerencsében bízhatnak.

Miniszterelnök „úr”, önnek is sok szerencsét!