Meglepetés: A járvány lecsengésével újra jönnek a migránsok

Milyen rendes tőlük, hogy szépen megvárták, amíg túlleszünk a nehezén. Az elmúlt hónapokban elvoltak, pihengettek, majd miután Müller Cecília bejelentette, már nincs akkora veszély, (legalábbis, ami az első hullámot illeti), megindultak! Legalábbis Szijjártó Péter szerint. Reméljük azért arra figyelnek, hogy ne hozzák magukkal a nyunyókájukat.

Nemhogy jelen van, de egyre súlyosabb a migráció jelentette fenyegetettség.

- jelentette be a külügyminiszter a héten egy a Facebook-oldalán megosztott videóüzenetben.

Szóval, kedves fideszes szavazók, miután vezérük egymaga lebirkózta a járványt, és azt gondolnák, alábbhagyhat a figyelmük, és talán néhány hétig, vagy hónapig, mielőtt érkezne a belengetett második hullám, úgy vélnék, kevésbé kell rettegniük, és egy kicsit elkalandoznának, ne tegyék, továbbra is félniük kell, no meg minden törekvésében támogatniuk vezérüket. 

Úgy tűnik ugyanis, hogy bár a migráncsok cuki módon nem támadtak az elmúlt két és fél hónapban, miután megnézték az operatív törzs tájékoztatóját, melyben a járvány gyengüléséről volt szó, eldobtak mindent, elrohantak egy kis zsebpénzért Soroshoz, majd megindultak szegény hazánk irányába. Kész szerencse, hogy itt van nekünk a bátor, rettenthetetlen Orbán Viktor, aki mindentől is megvédi a hazát, soha nem pihen, csakhogy mi biztonságban lehessünk. Az Isten áldja meg érte!