Erős és büszke: az izraeli külügyminiszter szerint Szijjártó hazudott

Nem, az lehetetlen! Soros, te vagy az?

Szijjártó telefonon egyeztetett izraeli kollégájával, a beszélgetést követően pedig kiadtak egy közleményt, melyben megemlítették, hogy

Izrael továbbra is számíthat Magyarország korrekt és kiegyensúlyozott álláspontjára…A felek egyetértettek abban, hogy a nemzetközi politikai életben a képmutatás, az elfogultság és a politikai korrektség miatt érik támadások a patrióta, nemzeti alapon álló és a nemzeti érdekeket érvényesítő kormányzatokat.

Mivel mind Izraelnek, mind Magyarországnak ilyen kormánya van, garantált a két ország stratégiai együttműködésének további fejlesztése.

Majd a közlemény kitér arra is, hogy hogy mindennek az alapja az, hogy

Magyarország és Izrael hasonló álláspontot képvisel az identitás megőrzésének, a szuverenitás és a biztonság fontosságának kérdésében, valamint az illegális migráció elleni fellépés szükségességéről is.

Csak az a bibi, hogy Gabriel Askenazi, az izraeli diplomácia nemrég kinevezett vezetője utóbbi kijelentés miatt magyarázatot követel a magyar külügytől, szerinte ugyanis „ezt egyáltalán nem is említették a beszélgetésükben”.

Nagyra értékeli Magyarország Izrael melletti kiállását az EU-ban és más nemzetközi fórumokon, de sem a szuverenitás, sem a nemzeti identitás, sem a bevándorlás nem volt témája a beszélgetésnek.

- rántotta le a leplet Askenazi Petike hazugságáról.

Az egész helyzetet az teszi végtelenül szánalmassá, hogy ezen az egész sztorin igazából már meg sem lehet lepődni.

Nemrég a Jobbik, aztán Karácsony Gergely is képes volt egy adott dolog miatt bocsánatot kérni a választóktól. Kíváncsian várjuk, Szijjártó mit lép.