5 megállapítás Gulyás Gergelytől, melyek alapján a magyar kormány a világ legtökéletesebb kormánya

És ez az öt mind egy nap terméke. Illetve egy Kormányinfójé.

1. „A magyar nemzet az egyetlen, amely képes volt véghezvinni azt a csodát, hogy egy sikeres és befejezett gyilkossági kísérlet után és ellenére is életben maradt.”

2. „A magyar gazdaság megszenvedte a járványügyi válsághelyzetet, de jó esély van arra, hogy Európában az egyik legstabilabb eredményt tudja produkálni (…) Az idei esetleges gazdasági recessziót, jövőre jelentős növekedéssel tudjuk ellensúlyozni.”

3. „Sikeresen és eredményesen védekezett Magyarország a koronavírus-járvány első szakaszában. (…) Magyarország eredményesebben védekezett, mint Nyugat-Európa bármelyik állama, és ezért köszönetet mondanak mindenkinek, aki részt vett a védekezésben és azoknak is, akik betartották a járványügyi szabályokat.”

4. „A várhatóan újra erősödő migrációs nyomás miatt egyre több katona és határőr teljesít szolgálatot a magyar határon, számukra a technikai háttér is biztosított”

5. „A kormány az eddigi és tervezett intézkedéseivel közreműködik összesen 1 millió 144 ezer 125 magyar álláshely védelmében, munkaerő-piaci vagy képzési támogatásában.”

Ezúton is köszönjük, hogy kormányunk tevékenyége által mind boldogok lehetünk széles e hazában!