Ifj. Lomnici "szakértő" Zoltán: A baloldal retteg a nemzeti konzultációtól

A kormányoldalon mindent is megszakértő ifj. Lomnici Zoltán most a félelem és reszketés szakértője lett. 

Ifj. Lomnici Zoltánnal nagyon-nagyon sok szórakoztató tartalmat mondat ki a pártállami "sajtó", ő pedig minden alkalommal rendíthetetlen határozottsággal áll a szakértértelemre váró kormányzati kommunikációs panelek mellé, hogy a sorosozásra, migránsozásra és balliberálisozásra éhező szekértábor békés nyugdíjasai felhangosítsák az Oriont.

Történt, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos meghirdették, hogy begyűjtik a nemzeti konzultációs íveket. Az így indított mozgalommal kívánják jelezni, hogy sokaknak nem tetszik a párbeszéd imitálása, a konzultációnak álcázott propaganda.

Namármost, ez egy tipikusan olyan esemény, ami Lomnici Zoltán szakértelméért kiált. Hiszen annak, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos akciót indítson, viszonylag kevés, mondhatni egyetlen oka lehet: Soros. Erről meg ugyebár a nemzeti konzultációban is szó van. Ezért is rettegnek tőle.

Figyelj, mutatom a pontos összefüggést:

Az, hogy valaki a nemzeti konzultációs íveket közcélnak álcázott magáncélra kívánja felhasználni, súlyos adatvédelmi aggályokat vet fel, ráadásul ez a módszer torzíthatja a konzultáció végeredményét - nyilatkozta az Origónak ifj. Lomnici Zoltán. A torzítás pedig miért cél? Hát azért, mert "a baloldal retteg a népszerű intézménytől".

Viszont: Hiába érik rendszeresen támadások a nemzeti konzultációt, az egy sikertörténet. Majdnem annyira, mint Lomnici Zoltán karrierje, csak az ő nyilatkozatai immár a szakértelem általános mértékegységévé váltak. Azt pedig nehéz überelni.