Ifj. Lomnici "szakértő" Zoltán: Budapest biztonságosabb, mint London

Ezúttal az Origó értékes hasábjain nézte elemzői szemével a világot, és mutatott rá döbbenetes összefüggésekre.

Arról a Lomnici Zoltán "szakértőről" van szó, aki az M1-en többnyire úgy szokott szakérteni, hogy a propagandagépezet csicskái a szájábaszakértik a szavakat. Ja, meg az a Lomnici, aki kampányrendezvényen megszakértett már olyat is, hogy fertőző rákot hoznak a migránsok. Egyik legnagyobb szakértelme pedig az volt, mikor elmondta, miért nem jó az Európai Ügyészség.

Nos, szakértői szeme ezúttal megállapította: Budapest sokkal biztonságosabb, mint a multikulti London. Érted: Sokkal.

Azért is van ez így, mert pl. 

különösen felszökött a népességen belül az iszlám vallásúak aránya, amely 2011-ben már a 13 százalékot közelítette. Sőt, 2016 óta Sadiq Khan pakisztáni származású brit munkáspárti politikus London polgármestere, aki a történelem során az első iszlám vallású politikus egy nagy nyugati civilizációjú főváros élén.

Lomnici "szakértő" Zoltán ráadásul összehasonlította a több mint 8 millió lakossal rendelkező London bűnügyi számadatait a 2 milliós Budapesttel, és kijött neki az az eredmény, hogy Londonban több a bűncselekmény, számuk pedig nő.

Szakértő Lomnici érvei ezúttal is legalább annyira sziklaszilárdak, mint mikor elárulta, hogy abból is látszik, hogy nem jó az Európai Ügyészség, hogy 28 országból csak 22-en csatlakoztak hozzá.