Novák Katalin nagyon szeretné, hogy felháborodjon már valaki a DK-s politikus szavain, ezért írt egy levelet

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hisztije során egy cseppet elrugaszkodott a valóságtól. Persze kormánypárti berkekben ez nem ritka.

Emlékezetes, hogy László Imre egy korábban kikerült videofelvétel szerint a városi közgyűlésen az egyik közterület átnevezési vitában azt mondta, hogy Adolf Hitlert 1938-ban a Time magazin megérdemelten választotta az év emberének, mivel sokat fejlődött ezalatt Németország. László azt is hozzátette, hogy Hitler „ez után következő tettei” már nem férnek bele ebbe a képbe.

A DK-s politikus aztán tévedésből Josef Mengelének nevezte Nelson Mandelát a Heti Tv-ben, a kormánypárti szereplők és a minden kívánságukat leső propagandagyárak pedig rögtön lecsaptak a nyelvbotlásra. Természetesen Novák Katalin sem maradhatott ki a sorból. Mivel a magyar családok, fiatalok a magas béreknek, megfizethető ingatlanoknak köszönhetően könnyedén lakáshoz jutnak, és jobban élnek, mint bármikor, ennek következtében pedig egyre több gyermek születik, az államtitkár szakított egy kis időt arra, hogy felháborodjon, és erre buzdítsa az európai szocialisták frakcióvezetőjét is.

Az a tapasztalatom, hogy az európai politikusok, így az önök frakciójának tagjai is különös figyelmet szentelnek a magyar belpolitikának. Ebből kifolyólag szeretném felhívni szíves figyelmét László Imre kijelentésre, aki a legnagyobb budapesti kerület polgármestere, a DK elnökségi tagja. A DK-t a hazugságbeszédéről ismert volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc vezeti, európai parlamenti képviselőik az önök frakciójában ülnek…Bízom benne, hogy az ön pártjában Adolf Hitler méltatása nem elfogadható. Gondolom, azért nem reagáltak rá eddig, mert az önökhöz hazánkról érkező elfogult tudósítások nem tartalmazzák a magyar baloldal vállalhatatlan kijelentéseit

- mondta Novák, majd, ha már ott volt, gyorsan hozzácsapta a történethez a néppárti Jobbikot is. Az államtitkár - talán azért, mert nem készült fel megfelelően a hirtelen, pár napja érkező kánikulára - azt vizionálta, hogy az európai szocialisták „mindkét magyarországi tagpártja nyíltan együttműködik a Jobbikkal, amely ráadásul szélsőjobboldali.

Novák azon egyébként nem háborodott fel, hogy a kormánypárti plakátkampány ellenére sem nő a születések száma, hogy az itthon elérhető szánalmas bérek, a jövőképnélküliség miatt továbbra is brutális méreteket ölt a kivándorlás, az általa szolgált korrupt rendszer pedig minden idők leggyűlöletkeltőbb, legmegosztóbb kampányát folytatja, miközben milliókat tart függésben, immáron 10 éve.

Apropó Jobbik. Most a Fidesz szerint akkor a Jakab Péter vezette párt náci, vagy balliberális, vagy? Ideje lenne lassan eldönteniük, még a végén összezavarodnak a propagandát lélegző szavazóik…