Orbán csapatának 68 milliárdba kerülő bronzérme után máris itt az újabb közös foci”siker”

A felcsúti focisiker után újabb remek hír látott napvilágot: az „adófizetőkhöz került” a DVSC labdarúgócsapata,  miután a polgármester bejelentette, megvásárolják Szima Gábor, eddigi többségi tulajdonos részesedését.

Új korszakot nyitunk a város profi futballjának életében: az önkormányzat lesz a csapat szinte 100 százalékos tulajdonosa.

- jelentette be tegnap rendkívüli sajtótájékoztatón Papp László, Debrecen polgármestere Kósa Lajos országgyűlési képviselő társaságában. A polgármester úr ígéretet is tett, miszerint „nagyon erős, stabil és biztonságos anyagi hátteret teremtenek majd a csapatnak.”

A sajtótájékoztatón természetesen Kósa Lali is szót kapott, monológja pedig ezúttal is meglehetősen erősre sikerült, különösen az a rész izgalmas, amikor arról értekezik, hogy „a kormány a kultúra részeként tekint a focira.”

Igazán dicséretes, hogy egyik napról a másikra (köz)pénzt és fáradtságot nem kímélve bármilyen áldozatot képes meghozni a kormány, ha a futballról van szó. Milyen kár, hogy nem az egészségügy, az oktatás, vagy a magyar emberek bére Orbánék szívügye.