Vágvölgyi Noémi: Hogy mit kezdhetnének Orbánék a rengeteg közpénzzel? Például visszaadhatnák az embereknek, akiktől elvették

A népszerű, szókimondó blogger ezúttal a kormány által ismét felpörgetett migrációról, a 68 milliárdba kerülő felcsúti focisikerről, és arról is elmondta véleményét, mit kezdhetne Orbán a brutális közpénzmilliárdokkal, ahelyett, hogy a fociba, és strómanjai zsebébe önti.

Zsúrpubi: Tragikus, de olyan országban élünk, ahol Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára lehet. Szerinted hány métert tudna lefutni a jó öreg, katonás Sziló, aki időről időre megnézi a kerítést, hogy minden rendben van-e és bejelenti, hogy hazánkat megvédik majd a migránsoktól. Akik ugye most újra támadnak, bár a világjárvány alatt nem nagyon lehetett hallani felőlük. Te egyébként félsz a migránsoktól?

Vágvölgyi Noémi: Szerintem nem le futná aköröket hanem meg ené ketvenc ollvasmánya az ét lap nemhijába választotákmeg bél védelmi miniszteré föllega sajátyát tugya meg védeni. szerintem lacik h asportaz élete föllega sport szelet halemegy edzenia kondis terembe akor aketvenc gépea gép sonka hijába veszi fela katona ruhát ami bele olvassza a természetbe fel tüne az elenségnek h mozoga hegy. joisha meg nezegetia kerittést enis meg szogtam mindenap akertbe nehogy be jöjöna mirgans meg szunyog hálot is fel tetem mer nyaron azon is be szoktak jöni fülembeis be zümögnek deutállom aszt lecsapnise lehet öket akor fujokrá sanelgucsis parfümöt hátha nem szeretiaszt ésinkab haza megy. persze mer a kolera viruzs alat azér nemvtak mirgansok mer kimenési tilalom vt h maragy othon moskezdenek elö jöni devan amejik határok zárva vanak de azokat ugycse zavarja aszt. énagyon félek töllük le is tiltotam öket iviven engem hagyanak beken.

migránsok2

Zsúrpubi: Orbán focicsapatának 68 milliárdba kerülő bronzérme után máris itt az újabb közös foci”siker”: az „adófizetőkhöz került” a DVSC labdarúgócsapata. A kormány nem sajnálja a közpénzt, ha a fociról van szó. Szerinted mire kéne fordítaniuk Orbán hóbortja helyett a közpénzmilliárdokat?

Vágvölgyi Noémi: Például visza athatná az enbereknek akiktöl el vete merazugy ugylene igaságos h necsak ara kölcse amit öakar hanem amit masokis ingyenis avilág leg roszab focis csapata tudna leni magyar ország nemkelenek ahoz milijardok szojoneki vki megazuk ugycse tudnak mast csinallni csak oda köbködnia pajara meg meniaz autokal tavaj mégaz andorokis meg vertéköket. kölcse inkab nonsztop szolikra abol ugyis aligvan meg még töb plazatis épithetne azöszesbe vtamár palasztikai sebészbölis aligvan azoknak nemad anyipénszt pedigba oclsob lenea mel mütét akor sokaltöb házaság lene éstöb gyerek születne edig ugyis azvta baja h aligvagyunk perszemer mer mijata ki vandorol mindenkia küllföldi orszagokba mer fel visziaz árakat meg le csökentia fizetéseket leg roszab polgarmester tiszta dilo.

kósás