A Fidesz megint bizonyította, hogy olcsón megvehető szavazólapnak tekinti a cigányságot

A NER legmocskosabb működési mechanizmusa fedte fel magát a szombati józsefvárosi „tüntetés” során: hazugság, propaganda, olcsón megvehető biomasszának tekintett szavazóréteg, kétbites politikai kommunikáció, gyomorforgató médiahadjárat, hülyének nézett állampolgárok.

Felháborodott lakók tüntettek Pikó András és a nyolcadik kerületi városvezetés ellen. A mintegy kétszáz demonstráló úgy véli, Józsefvárosban áldatlan állapotok uralkodnak, amióta a balliberális politikus vezeti a városrészt. A helyiek szerint a kerület megint úgy fest, mint a 90-es években – számolt be egy szombati „demonstrációról” az agymosásra berendezkedett Hír TV.

A gondolkodni elfelejtett orbánista szekértábor pedig dühösen csaphat az asztalra: „Na, ugye, a balliberális métely!” A még gondolkodni képes állampolgárnak ugyanakkor elkezd émelyegni a gyomra.

Hogy a szombaton kibontakozó eseményekben Pikó András politikai/polgármesteri minősége egyébként miként értékelhető, itt most kevésbé releváns, azt igazán a kognitív funkciókról nem lemondó VIII. kerületi lakosok tudják megítélni. Csakhogy, a „tüntetésen” nem ők voltak jelen. A „tüntetés” ugyanis úgy jött létre, hogy

1. ”valakik” hirdetést adtak fel az interneten, amin keresztül demonstrálónak lehetett jelentkezni,

2. ”valakik” a jelentkezőket vidékről (Jászkisér, Monor, Szolnok) felhordták a VIII. kerületbe, hogy tegyenek úgy, mintha nagyon elegük lenne a kerületi életminőségből.

A „valakik” azonban elfelejtették, hogy a nagyon hülyének tekintett, olcsón megvett cigányok, akiket kiválasztottak a főszerepre, esetenként valóban hülyék. Aki van olyan ostoba, hogy pár ezer forintért tüntetni megy, az van olyan ostoba is, hogy ha megkérdezik, elmondja, hogy csak a neten talált hirdetésre jelentkezett és Pesten is csak most jár először. Sőt, az ostoba bioszavazólap úgy villantja meg a hitelesség szótári alakját, hogy cannabisos pólóban tüntet a droghasználat ellen.

Az alábbi, Orbánisztán legocsmányabb hatalomszerző, humánumot vesztett bugyrait bemutató videót a Józsefváros újság, az önkormányzat helyi lapja készítette: